Fasolowe Quesadillas
Przepis fasola Quesadillas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 90 centów za porcję. 93 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka papryki, cebuli, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Fasolowe Quesadillas, Quesadillas Z Czarnej Fasoli, oraz Fasola Cheddar Quesadillas.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżka oleju na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości.
Wymieszać w fasoli, papryka, pomidory, i kukurydza; gotować do ogrzania przez.
Rozłóż 6 tortilli z równymi ilościami mieszanki fasoli i warzyw.
Posypać równą ilością sera Cheddar, i top z pozostałych tortillas do postaci quesadillas.
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Miejsce quesadillas na patelni i gotować, obracając raz, aż ser topi się i obie strony są lekko rumiane.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.