Fasolki z szalotką i pancettą
Haricots Verts z szalotki i Pancetta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 66 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli koszernej, bulion z kurczaka mniej sodu, fasolki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Haricots Verts with Pancetta, Haricots Verts, Pieczony Koper Włoski I Szalotka, oraz Sałatka Haricots Verts.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj pancetta i szalotki na patelni; smażyć 5 minut lub aż pancetta jest chrupiące i szalotki są miękkie i lekko rumiane.
Dodaj bulion i ocet do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj fasolę do patelni, podrzucając do płaszcza. Przykryć i gotować 7 protokół lub aż fasola są chrupiące-przetargu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą.