Fasolka Zielona Z Masłem Brązowym
Brown Butter Green Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ząbek czosnku, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Fasolka Zielona Z Masłem Brązowym, Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem Z Migdałami, oraz Fasolka szparagowa z orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło mikrofalowe w szklanej misce 2-cup W Wysokiej 1 1/2 do 2 minut lub do momentu, gdy masło będzie brązowe.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i natychmiast dodać mielony czosnek.
Umieść zieloną fasolkę, cebulę i 3 łyżki. woda w kuchence mikrofalowej. Przykryj miskę szczelnie folią, składając małą krawędź, aby umożliwić ucieczkę pary.
Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 4 do 5 minut lub aż warzywa będą miękkie; odcedzić. Wrzucić razem gorącą fasolę i pokrojoną cebulę, mieszankę masła brązowego i sól; posypać popękanym pieprzem.