Fasolka Zielona Glazurowana Sojowa
Soy Glazed Green Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 73 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. 72 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, fasola, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), oraz Fasolka Zielona Glazurowana Sojowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i obficie doprawić solą.
Dodać fasolkę szparagową i blanszować, aż chrupiące-przetargu, 2 do 3 protokół. Natychmiast przenieść do łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie, a następnie wyjąć na blachę do pieczenia wyłożoną ręcznikami papierowymi lub stojakiem chłodzącym, aby odsączyć.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy i masło. Gdy masło jest stopiony, dodać czosnek i mieszać aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Dodaj fasolkę szparagową, sos sojowy, nasiona sezamu, i czarny pieprz i saute, aż sos zmniejsza się lekko i dokładnie pokrywa fasolkę szparagową, uważając, aby nie rozgotować fasoli.
Przełożyć do naczynia i podawać na gorąco.