Fasolka szparagowa ze świeżymi ziołami i orzechami włoskimi

Fasolka szparagowa ze świeżymi ziołami i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj zielonej fasoli ze świeżymi ziołami i orzechami włoskimi. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 8 porcji z 229 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką masło, orzechy włoskie, liście tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i wegetariański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Świeża zielona fasola z boczkiem, grzybami i ziołami, Kurczak z fasolą Cannellini i świeżymi ziołami, oraz Fasolka szparagowa z ziołami.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać dużą szczyptę soli i zieloną fasolkę. Gotuj przez około 5 minut, fasola powinna być jeszcze chrupiąca, będą gotowane więcej w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
3
Odsączyć i odstawić.
4
Roztop masło i oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż cebula się karmelizuje, około 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
6
Dodaj tymianek, rozmaryn i szczypiorek i gotuj przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
SzczypiorekSzczypiorek
TymianekTymianek
7
Dodaj zieloną fasolkę i orzechy włoskie i dobrze wymieszaj. Sezon, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn