Fasolka szparagowa z szałwią i pancettą
Fasolka szparagowa z szałwią i Pancetta może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 156 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pancetta, fasola, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pancetta-szałwia Indyk z sosem Pancetta-szałwia, Delikatna fasolka szparagowa z pancettą, oraz Fasolka szparagowa z szalotką i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia do pieczenia blachy z kilku warstw ręczników papierowych. Gotuj fasolę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, 4 do 6 minut w zależności od wielkości fasoli.
Rozłóż fasolę na papierowych ręcznikach. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Połączyć pancetta i 1 łyżka oleju w dużej patelni nonstick. Smażyć na średnim ogniu, aż pancetta jest chrupiące, oddzielając kawałki z 2 widelce, o 10 protokół.
Dodaj szałwii i mieszać aż pachnące, o 1 minutę.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj fasolę i smażyć aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Dodać mieszaninę pancetta i wrzucić do blend. Doprawić do smaku świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Przenieść do dużej miski; posypać fleur de sel, w razie potrzeby, i służyć.
* Sól morska o szczególnie subtelnym, złożonym smaku; sprzedawana w sklepach specjalistycznych i internetowych w chefshop.com.