Fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi

Fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi
Fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 90 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z szalotką, orzechami laskowymi i estragonem, Pieczona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi, oraz Fasolka szparagowa pieczona w czosnku i szalotka z orzechami laskowymi.

Instrukcje

1
Połącz 2 ćwiartki wody i 1 łyżkę soli w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Dodać fasolkę szparagową; gotować 3 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, wirując do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj szalotki i smażyć przez 3 minuty lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6
Dodać fasolę, 1/4 łyżeczki soli, i pieprz; wrzucić do herbu. Gotować przez 2 minuty lub aż fasola zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Posypać orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn