Fasolka szparagowa z szalotką i migdałami
Fasolka szparagowa z szalotką i migdałami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, fasolę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z migdałami i szalotką, Fasolka Szparagowa Z Szalotką I Migdałami, oraz Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę kostkami lodu i wodą. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową do garnka i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Fasolę odcedzić i zanurzyć w lodowej kąpieli.
Fasolę ponownie odsączyć i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Ciepła oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i smażyć, aż zmiękną i lekko rumiane, o 7 protokół.
Dodać fasolkę szparagową i masło i gotować, aż fasola są podgrzewane przez, O 2 protokół.
Posypać prażonymi migdałami i podawać.