Fasolka szparagowa z szalotką i migdałami

Fasolka szparagowa z szalotką i migdałami
Fasolka szparagowa z szalotką i migdałami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, fasolę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z migdałami i szalotką, Fasolka Szparagowa Z Szalotką I Migdałami, oraz Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę kostkami lodu i wodą. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Dodać fasolkę szparagową do garnka i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
3
Fasolę odcedzić i zanurzyć w lodowej kąpieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
4
Fasolę ponownie odsączyć i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Ciepła oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Dodaj szalotki i smażyć, aż zmiękną i lekko rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Dodać fasolkę szparagową i masło i gotować, aż fasola są podgrzewane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Posypać prażonymi migdałami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn