Fasolka Szparagowa Z Szalotką I Czerwoną Papryką
Fasolka szparagowa z szalotką i czerwoną papryką może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 154 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, czosnek w proszku, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fasolka szparagowa z szalotką i czerwoną papryką, Sałatka makaronowa ze stekiem, papryką, fasolką szparagową i boczkiem, oraz Fasolka szparagowa z szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę we wrzącej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szalotki i paprykę, i smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodać do fasoli, i wymieszać z solą, pieprzem i czosnkiem w proszku.