Fasolka szparagowa z szalotką i orzechami włoskimi
Fasolka szparagowa z szalotką i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 114 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę, sok z cytryny, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z szalotką, Fasolka szparagowa Toma z szalotką, oraz Szalotka i fasola szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, blanszować fasolę do jasnozielonego, około 3 minut; odcedzić i osuszyć. W bardzo dużej, głębokiej patelni, gotować szalotki w oliwie z oliwek na umiarkowanym ogniu, aż zostaną zmiękczone, o 5 protokół.
Dodać fasolę i gotować, podrzucając, aż do ogrzania.
Dodać sok z cytryny i orzechy włoskie, doprawić solą i pieprzem i podawać.