Fasolka szparagowa z szalotką i czerwoną papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z szalotką i czerwoną papryką spróbować. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, czosnek w proszku, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa Toma z szalotką, Szalotka i fasola szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z szalotką.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub do chrupiącego przetargu; dobrze odcedzić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać pokrojone szalotki i paprykę, i smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj zieloną fasolkę, sól, pieprz i czosnek w proszku, i wrzucić do połączenia.
* 1/2 małej słodkiej cebuli, cienko pokrojonej, można zastąpić.
**1/2 łyżeczki. można zastąpić zwykłą sól.