Fasolka Szparagowa Z Sosem Szalotkowym
Fasolka szparagowa z sosem szalotka może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 201 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 34 centów za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet winny, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Fasolka szparagowa z sosem Szalotkowym, Fasolka szparagowa i rzodkiewka z sosem szalotkowym, oraz Smażona Fasolka Szparagowa Z Ciepłym Sosem Pomidorowym, Boczkiem I Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plasterek boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Ostudzić i pokruszyć boczek. Rezerwa 1 łyżeczka kapieli z boczku.
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj fasolkę szparagową, odzyskać, i pary, aż tylko przetargu, 3 protokół.
W misce wymieszać oliwę z oliwek, musztardę w stylu Dijon, ocet, kapiące boczki i szalotkę. Wrzucić gorącą, gotowaną na parze fasolkę szparagową w misce z sosem i pokruszonym boczkiem i podawać.