Fasolka szparagowa z sosem serowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej fasoli z sosem serowym. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 14g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Mieszanka czosnku w proszku, sól, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka szparagowa w sosie serowym, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1/4 szklanki wody tylko do wrzenia w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i sól, przykryć i gotować przez 2 protokół. Odkryć, podnieść ciepło do wysokiej i gotować, aż woda wyparuje, o 1 minutę. Wymieszać 1 łyżkę masła i kontynuować gotowanie, aż fasola będzie chrupiąca-miękka, 1 do 2 minut.
Pozostałe 3 łyżki masła roztopić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Ubić w mleku, czosnek w proszku, musztarda, czarny pieprz i cayenne i gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Wymieszać z serem cheddar i twarogiem i podgrzewać do rozpuszczenia.
Polać sosem serowym fasolkę szparagową lub podawać z boku.