Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Miso

Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Miso
Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 87 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzechy włoskie, fasola, sos sojowy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca fasolka szparagowa z pomarańczowym sosem Miso, Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-Pietruszkowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki z pesto.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużym rondlu z wrzącą wodą; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Umieść imbir na kilku warstwach wilgotnej gazy. Zebrać krawędzie gazę; wycisnąć worek gazę na małej misce. Ustaw 1/2 łyżeczki soku imbirowego na bok; zachowaj pozostały sok do innego użycia. Odrzuć imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz 1/2 łyżeczki soku imbirowego, orzechów włoskich, wody, miso i sosu sojowego w robocie kuchennym; proces aż orzechy zostaną zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
MisoMiso
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Połącz mieszankę orzecha włoskiego i fasolę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn