Fasolka szparagowa z sosem musztardowym i prażonymi migdałami
Fasolka szparagowa z sosem musztardowym i prażonymi migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.09 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, musztarda dijon, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Smażona Fasolka Szparagowa Z Prażonymi Migdałami, Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ciepło 2 Tbs. masła w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę; saute, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż złoty kolor, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wrzuć cebulę na duży arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Dodaj fasolkę szparagową, 3/4 szklanki wody i skąpą łyżeczkę soli do nieumytej patelni. Obróć ciepło na wysokie; przykryj i gotuj, aż wokół pokrywy wydostaną się krople pary. Ustaw timer na 5 minut; gotować do jasnozielonego, ale przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Zegar Kuchenny
5
Fasolę odsączyć; przełożyć na blachę z cebulą i rozprowadzić do ostygnięcia. (Schłodzone warzywa można luźno przykryć folią i odstawić w temperaturze pokojowej do 4 godzin wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Pliki Cookie
Cebula
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Fasola
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
6
Mleko w mikrofalówce, bulion z kurczaka i musztarda w 1-quart Pyrex typu miarki do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Musztarda
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Mikrofalówka
7
Ciepło pozostałe 2 Tbs. masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Ubij mąkę, następnie gorącą mieszankę mleka, aż będzie gładka i gotowana na wolnym ogniu. (Sos można przygotować do 4 godzin z wyprzedzeniem: przykryć powierzchnię bezpośrednio folią, aby zapobiec tworzeniu się skóry i przechowywać w lodówce; przed przystąpieniem do gotowania na wolnym ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
SOS
Mleko
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Trzepaczka
9
Dodać fasolę i cebulę; gotować na wolnym ogniu, aż sos będzie wystarczająco gęsty, aby się przylgnąć, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cebula
Fasola
SOS
10
Przelać do miski, posypać prażonymi migdałami i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego