Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry

Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj fasolkę szparagową z sosem grzybowym Sherry. Ten przepis służy 10 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, grzyby dla smakoszy, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z grzybami, Fasolka szparagowa z suszonymi grzybami i smażoną szalotką, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym XO dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużej patelni prostej jednostronnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać 1/2 łyżeczki soli i fasolki szparagowej. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
SólSól
3
Fasolę odsączyć; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
4
Odcedzić i odstawić.
5
Wytrzyj patelnię czystą i suchą ręcznikami papierowymi; powrót patelni na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj pokrojoną cebulę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodać grzyby; smażyć 3 minuty lub aż grzyby brązowy, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
9
Dodać sherry i tymianek, posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn prawie odparuje. Wymieszać mąkę; gotować 30 sekund, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TymianekTymianek
SólSól
10
Dodajemy serek śmietankowy, mieszamy, aż ser się rozpuści. Wymieszać w magazynie; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Gotować 2 protokół lub do lekko gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SerSer
StadoStado
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodać fasolę; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
13
Posypać pokruszoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn