Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj fasolkę szparagową z sosem grzybowym Sherry. Ten przepis służy 10 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, grzyby dla smakoszy, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z grzybami, Fasolka szparagowa z suszonymi grzybami i smażoną szalotką, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym XO dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużej patelni prostej jednostronnej.
Dodać 1/2 łyżeczki soli i fasolki szparagowej. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 6 minut lub do miękkości.
Fasolę odsączyć; spłukać zimną wodą.
Wytrzyj patelnię czystą i suchą ręcznikami papierowymi; powrót patelni na średnie ciepło.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj pokrojoną cebulę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby; smażyć 3 minuty lub aż grzyby brązowy, mieszając od czasu do czasu.
Dodać sherry i tymianek, posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn prawie odparuje. Wymieszać mąkę; gotować 30 sekund, ciągle mieszając.
Dodajemy serek śmietankowy, mieszamy, aż ser się rozpuści. Wymieszać w magazynie; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Gotować 2 protokół lub do lekko gruby.
Dodać fasolę; wrzucić do herbu.
Posypać pokruszoną cebulą.