Fasolka szparagowa z sezamem Vinaigrette
Fasolka szparagowa z sezamem Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 120 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zielona sałatka z sezamowym imbirem Vinaigrette, Fasola Sezamowo-Sojowa, oraz Fasola Sezamowa.
Instrukcje
Fasolę gotować w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie krucha, 4 do 5 minut.
Odcedzić w durszlaku i natychmiast przenieść do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy fasola jest chłodna, odcedzić i osuszyć.
Ubij razem oleje, ocet, musztarda, sól i pieprz w dużej misce, aż dobrze się połączą, następnie dodaj fasolę i nasiona sezamu i wrzuć do herbu.