Fasolka szparagowa z serem Roquefort i orzechami włoskimi

Fasolka szparagowa z serem Roquefort i orzechami włoskimi
Fasolka szparagowa z serem Roquefort i orzechami włoskimi wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka boczku, sera roquefort, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi, żurawiną i serem pleśniowym, Marynowany kozi ser i orzechy włoskie z zieloną fasolką, oraz fasolka szparagowa z brązowym cukrem z karmelizowaną cebulą, żurawiną, orzechami włoskimi i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu i gotuj na wolnym ogniu 3 minuty lub do chrupiącej-miękkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Spłukać; spłukać zimną wodą i odsączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Gotować kawałki boczku na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut lub do chrupkości; usunąć boczek z łyżką szczelinową, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podsmażyć fasolkę szparagową w gorących kapiących na patelni 2 minut lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posypać serem i gotować, stale mieszając, 30 sekund lub tylko do momentu, gdy ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Posypać równomiernie orzechami włoskimi, solą, pieprzem i boczkiem; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn