Fasolka szparagowa z serem Roquefort i orzechami włoskimi

Fasolka szparagowa z serem Roquefort i orzechami włoskimi wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka boczku, sera roquefort, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi, żurawiną i serem pleśniowym, Marynowany kozi ser i orzechy włoskie z zieloną fasolką, oraz fasolka szparagowa z brązowym cukrem z karmelizowaną cebulą, żurawiną, orzechami włoskimi i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu i gotuj na wolnym ogniu 3 minuty lub do chrupiącej-miękkiej.
Spłukać; spłukać zimną wodą i odsączyć. Odstawić.
Gotować kawałki boczku na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut lub do chrupkości; usunąć boczek z łyżką szczelinową, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni.
Podsmażyć fasolkę szparagową w gorących kapiących na patelni 2 minut lub do ogrzania.
Posypać serem i gotować, stale mieszając, 30 sekund lub tylko do momentu, gdy ser zacznie się topić.
Posypać równomiernie orzechami włoskimi, solą, pieprzem i boczkiem; podawać natychmiast.