Fasolka szparagowa z Salumi Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj zielonej fasoli z Salumi Vinaigrette. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 227 kalorii, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Winegretem, Fasola Szparagowa Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z boczkiem Vinaigrette.
Instrukcje
Zmiksuj czosnek, salumi, ocet, paprykę,skórkę z cytryny, sok z cytryny i kolendrę w blenderze, zeskrobując boki tak, aby były bardzo gładkie. Z motorrunning, powoli dodać 4 łyżki oleju i 2 łyżki wody i mieszanki do połączenia;doprawić vinaigrette z solą.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużejkillet na średnim ogniu.
Dodaj fasolęi gotuj, często podrzucając, aż do miękkości irozrastane w miejscach, 10-12 minut.
Dodaj 1-2 łyżki vinaigrette (rezerwa pozostałośćvinaigrette do innego użycia) i tossto płaszcz.
DO AHEAD: Vinaigrette może być wykonany4 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.