Fasolka Szparagowa Z Salsą
Fasolka szparagowa z Salsanem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. 38 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, salsę, fasolę - 1 1b i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Salsa Fasolka Szparagowa, Fagiolini w salsa di acciughe (fasola szparagowa w sosie anchois), oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Adelsheim Pinot Noir (pół butelki). Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)]()
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.