Fasolka szparagowa z przyprawionymi orzechami włoskimi

Fasolka szparagowa z przyprawionymi orzechami włoskimi
Fasolka szparagowa z przyprawionymi orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pieprz, mieloną gałkę muszkatołową, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zielona sałatka z przyprawionymi orzechami włoskimi, Fasolka Szparagowa Z Orzechami Włoskimi, oraz Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 5 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Odcedzić i odstawić.
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać orzechy włoskie i następne 3 składniki; gotować 2 minuty lub aż orzechy są tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
OrzechyOrzechy
5
Dodać bulion; gotować 2 minuty lub do bulionu zmniejsza się o połowę. Wymieszać w zielonej fasoli, podrzucając dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BulionBulion

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn