Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym

Zielona fasola z prażonymi orzechami włoskimi i suszoną wiśnią Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny sherry, cukier, miętę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym, FASOLKA SZPARAGOWA Z PRAŻONYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI I SUSZONYM WINEGRETEM WIŚNIOWYM, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 6 składników i 1/2 łyżeczki do herbaty w małej misce.
Wymieszać z suszonymi wiśniami; odstawić. Czy z wyprzedzeniem: Vinaigrette może bemade 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Przynieś temperaturę toroom; przed użyciem powtórz.
Napełnij dużą miskę wodą i lodem; setaside. Gotować fasolkę szparagową w dużym garnkugotować osoloną wodę, aż będzie krucho-miękka, 3 do4 minut.
Przełożyć do miski z lodem; ostudzić.
Drenaż. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień naprzód. Owiń w papierowe ręczniki; włóż plastikową torbę inresealable i schłodź.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed kontynuowaniem.
Wrzucić fasolkę szparagową, orzechy włoskie, andvinaigrette w dużej misce. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 godziny do przodu.
Niech stanąć w roomtemperatura.
Przełożyć na talerz i podawać.