Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym

Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym
Zielona fasola z prażonymi orzechami włoskimi i suszoną wiśnią Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny sherry, cukier, miętę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym, FASOLKA SZPARAGOWA Z PRAŻONYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI I SUSZONYM WINEGRETEM WIŚNIOWYM, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 6 składników i 1/2 łyżeczki do herbaty w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać z suszonymi wiśniami; odstawić. Czy z wyprzedzeniem: Vinaigrette może bemade 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Przynieś temperaturę toroom; przed użyciem powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3
Napełnij dużą miskę wodą i lodem; setaside. Gotować fasolkę szparagową w dużym garnkugotować osoloną wodę, aż będzie krucho-miękka, 3 do4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
GarnekGarnek
4
Drenaż.
5
Przełożyć do miski z lodem; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Drenaż. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień naprzód. Owiń w papierowe ręczniki; włóż plastikową torbę inresealable i schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed kontynuowaniem.
8
Wrzucić fasolkę szparagową, orzechy włoskie, andvinaigrette w dużej misce. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 godziny do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Niech stanąć w roomtemperatura.
10
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn