Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą
Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bagietkę chlebową, sól, ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą, Sałatka z kurczakiem z zieloną fasolką i prażonymi orzechami włoskimi, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szalotki i fasolę ułożyć na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Mieszankę fasoli skropić 1 1/2 łyżeczki oleju, posypać solą i cukrem; wrzucić do herbu.
Piec w 425 przez 20 minut lub aż fasola będzie chrupiąca-miękka.
Przenieść mieszaninę do miski.
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 3/4 szklanki.
Ciepło Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju w małej patelni na średnim ogniu.
Dodać bułkę tartą do gorącego oleju; gotować 5 minut lub do złotego koloru, często mieszając.
Wyjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać ser, orzechy włoskie i skórkę cytryny.
Dodaj mieszaninę bułki tartej do mieszanki fasoli; wrzucić dobrze.
Umieść szalotkę i zieloną fasolkę na blasze do pieczenia
Kromka chleba rozerwać na małe kawałki
Fasolkę szparagową posypać solą i cukrem
Posypać mieszanką bułki tartej na zielonej fasoli