Fasolka szparagowa z pomidorkami koktajlowymi wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz fasolę, połówki pomidorów cherry, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z pomidorkami Cherry, Delikatna fasolka szparagowa z pomidorkami Cherry, oraz Smażona Fasola Szparagowa I Pomidory Koktajlowe.
Instrukcje
1
W dużym rondlu umieścić fasolę i wodę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Ustaw ciepło na niskie, i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Spuścić wodę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cukrem, solą czosnkową, pieprzem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Czosnkowa
Masło
Pieprz
Bazylia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj pomidory i gotuj mieszając delikatnie, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
5
Wlać mieszaninę pomidorów na fasolkę szparagową, i wrzucić delikatnie do blend.