Fasolka szparagowa z pomidorami winogronowymi

Fasolka szparagowa z pomidorami winogronowymi
Fasolka szparagowa z pomidorami winogronowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.32 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Fasolka szparagowa z pomidorami z palonych winogron, Fasolka szparagowa i pomidory, oraz Fasolka szparagowa z pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie 8 minut lub aż będzie chrupiąca-miękka; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu 6 do 7 minut lub aż masło zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać fasolkę szparagową, i smażyć do miękkości. Wymieszać pomidory winogronowe i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn