Fasolka szparagowa z pomidorami i czosnkiem

Fasolka szparagowa z pomidorami i czosnkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Fasolka szparagowa z pomidorami i czosnkiem może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 107 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, fasoli, pomidorów śliwkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Fasolka szparagowa czosnkowa z pomidorami, Duszona fasolka szparagowa z pomidorami i czosnkiem, oraz Pieczony czosnek parmezan fasola szparagowa z pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj 1 łyżka soli i fasolki szparagowej i gotować do miękkości, 4 do 6 protokół. Tymczasem rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodaj pomidory, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
SólSól
5
Spuścić fasolkę szparagową i dodać je do patelni, wraz z sokiem z cytryny. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć do naczynia do serwowania.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn