Fasolka szparagowa z pomidorami i czosnkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Fasolka szparagowa z pomidorami i czosnkiem może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 107 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, fasoli, pomidorów śliwkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Fasolka szparagowa czosnkowa z pomidorami, Duszona fasolka szparagowa z pomidorami i czosnkiem, oraz Pieczony czosnek parmezan fasola szparagowa z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj 1 łyżka soli i fasolki szparagowej i gotować do miękkości, 4 do 6 protokół. Tymczasem rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodaj pomidory, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty.
Spuścić fasolkę szparagową i dodać je do patelni, wraz z sokiem z cytryny. Rzucać, aby połączyć.
Przełożyć do naczynia do serwowania.