Fasolka szparagowa z pomidorami i boczkiem

Fasolka szparagowa z pomidorami i boczkiem
Fasolka szparagowa z pomidorami i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis z prostych przepisów wymaga pomidorów w puszkach, czosnku i tymianku. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Spróbuj Fasolka szparagowa z boczkiem i pomidorami, Fasolka szparagowa z boczkiem i pomidorami, oraz Fasolka szparagowa z pomidorami i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek, aż tłuszcz zacznie się renderować: 
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
2
Ułóż kawałki boczku na dnie dużego, grubodennego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podgrzewaj na średnim ogniu przez kilka minut, aż tłuszcz z boczku zacznie się renderować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
4
Dodać cebulę, następnie czosnek: 
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodać posiekaną cebulę do boczku. Gotować kilka minut, aż cebula są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
6
Dodaj czosnek (jeśli używasz) i gotuj jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
1
Dodaj zieloną fasolkę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj całe, obrane, konserwowe pomidory i ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
3
Dodaj gałązkę tymianku do garnka (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Posypać solą, pieprzem i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PieprzPieprz
SólSól
5
Przykryj i gotuj na wolnym ogniu: przykryj garnek i obniż ciepło do niskiego poziomu. Dusić przez 45 minut do 1 godziny, aż fasola są gotowane przez i miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Instrukcje dotyczące wolnej kuchenki jeśli chcesz użyć wolnej kuchenki w kroku 4, możesz to łatwo zrobić. Wystarczy włożyć ugotowany boczek i cebulę z kroków 1 i 2, fasolę, pomidory i przyprawy do powolnej kuchenki i gotować na wysokościach przez 2 do 3 godzin, w zależności od wolnej kuchenki, aż fasola będzie całkowicie miękka i pomidory zostaną rozbite.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
PomidorPomidor
CebulaCebula
PrzyprawyPrzyprawy
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
7
Serwuj!

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn