Fasolka szparagowa z pomidorami
Fasolka szparagowa z pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Mieszanka pomidorów w puszkach, fasola, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z pomidorami, Fasolka szparagowa i pomidory, oraz Fasolka szparagowa i pomidory.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 3 kwarty wody do wrzenia.
Dodaj fasolę i gotować do miękkości do ugryzienia, 5 do 6 protokół.
Fasolę odsączyć i zanurzyć w lodowatej wodzie, aż ostygnie, około 3 minut; ponownie odcedzić.
Wlać oliwę z oliwek do tej samej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i mieszać często, aż kuleje, o 8 protokół.
Dodaj pomidory z płynem; mieszaj od czasu do czasu, aż sos zmniejszy się do około 2 1/2 szklanki, około 10 minut.
Dodać fasolę i mieszać od czasu do czasu, aż będzie gorąca, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.