Fasolka szparagowa z pieczarkami Duxelles
Fasolka szparagowa z pieczarkami Duxelles to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Grzyby Duxelles na Bruschetta, Indywidualne kalosze wołowe z pieczarkami Duxelles, oraz Rolada jagnięca z pieczarkami Duxelles & Tawny Port Jus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu rozpuść masło.
Dodaj cebulę i mieszać często aż zabarwione brązowym, 3 do 5 protokół.
Dodać grzyby. Mieszać często, aż grzyby są lekko rumiane, 5 do 8 minut.
Tymczasem w 4-do 5-kwartowej patelni przykrytej, doprowadzić 3-kwartową wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolę i gotować, odkryte, do miękkości-chrupiące po przekłuciu, 6 do 12 minut, w zależności od odmiany.
Fasolę odsączyć i włożyć do płytkiego naczynia.
Zmiksuj skrobię kukurydzianą z 1/3 szklanki wody, wytrawnym sherry i 2 łyżeczkami soi.
Dodać do mieszaniny grzybów i mieszać na dużym ogniu do wrzenia.
Dodaj sos sojowy do smaku.