Fasolka szparagowa z pieczarkami Duxelles

Fasolka szparagowa z pieczarkami Duxelles
Fasolka szparagowa z pieczarkami Duxelles to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Grzyby Duxelles na Bruschetta, Indywidualne kalosze wołowe z pieczarkami Duxelles, oraz Rolada jagnięca z pieczarkami Duxelles & Tawny Port Jus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę i mieszać często aż zabarwione brązowym, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać grzyby. Mieszać często, aż grzyby są lekko rumiane, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Tymczasem w 4-do 5-kwartowej patelni przykrytej, doprowadzić 3-kwartową wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać fasolę i gotować, odkryte, do miękkości-chrupiące po przekłuciu, 6 do 12 minut, w zależności od odmiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6
Fasolę odsączyć i włożyć do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
7
Zmiksuj skrobię kukurydzianą z 1/3 szklanki wody, wytrawnym sherry i 2 łyżeczkami soi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Wytrawne SherryWytrawne Sherry
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Dodać do mieszaniny grzybów i mieszać na dużym ogniu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Dodać olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
10
Polać fasolą sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Dodaj sos sojowy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn