Fasolka szparagowa z oliwkami, rodzynkami i migdałami

Fasolka szparagowa z oliwkami, rodzynkami i migdałami
Fasolka szparagowa z oliwkami, rodzynkami i migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Mieszanka oliwek nadziewanych Jumbo pimento, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka pszenna z zielonymi oliwkami i złotymi rodzynkami, Kurczak Z Migdałami I Zielonymi Oliwkami, oraz Tilapia z prażonymi migdałami i zielonymi oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę pokroić na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Umieść fasolę na patelni i dodaj wrzącą wodę na pokrycie. Fasolę gotować we wrzącej wodzie 3 do 4 minut, dodać rodzynki na patelnię i gotować 2 minuty więcej, aby pulchne rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
3
Fasolę i rodzynki odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Umieść patelnię z powrotem na piecu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
5
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, a następnie odsączone fasolę i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
6
Dodać oliwki do patelni i ogrzać je. Wrzucić fasolę, rodzynki i oliwki z migdałami i wyłączyć ogień. Fasolę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
7
Fasolę przełożyć do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn