Fasolka szparagowa z miodowo-musztardową glazurą

Zielona fasola z miodowo-musztardową glazurą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka fasoli, ocet ryżowy, nasiona gorczycy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook", Smażona fasola szparagowa z dipem musztardowym miodowym, oraz Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą i miodem vinaigrette.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży rondel lekko osolonej wody. Kropla w zielonej fasoli i gotować, odkryte, 5 do 7 minut lub do miękkości, ale nadal chrupiące.
Drenaż. (Można dokonać z wyprzedzeniem do tego punktu. Spłucz zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie i przechowywać w lodówce.) Osuszyć rondel i zwrócić go do pieca. Grzać nasiona gorczycy na małym ogniu, aż pop, o 1 minutę, mieszając, aby zapobiec przypaleniu.
Dodać miód i ocet i gotować, aż sos się zagotuje i staje się syropy.
Dodaj zieloną fasolkę i wrzucić.
Udawać...i zaoszczędź 15 minut
Rozmrozić trzy pakiety 9 uncji całej zielonej fasoli pod ciepłą bieżącą wodą.
Miejsce na patelni z 1/2 Puchar butelkowanej miód-musztarda sałatka dressing. Na średnim ogniu, wrzucić do ogrzania przez, dodając więcej opatrunku, jeśli to konieczne, aby lekko płaszcz wszystkie fasolki szparagowej.