Fasolka szparagowa z migdałowo-cytrynowym brązowym masłem
Zielona fasola z migdałowo-cytrynowym brązowym masłem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 187 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz prażone migdały, fasolę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Meyer Lemon Butter & Almond Green Beans, Ziemniaki, Fasolka Szparagowa I Kukurydza W Sosie Maślanym Cytrynowo-Brązowym, oraz Fasolka Zielona Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 4 do 6 protokół.
Odcedzić i przelać do miski.Tymczasem brązowy masło: roztopić masło na patelni lub rondlu na średnim ogniu. Obracaj lub mieszaj masło drewnianą łyżką, gdy zacznie się pienić i rozpylać.
Usuń masło z ognia, jak tylko zacznie się złoto brązowy i pachnie orzechowy, o 1 minutę..
Dodaj sok z cytryny, migdały i sól. Zawirować patelnię na ogniu przez 30 sekund więcej tosty migdały. Łyżka mieszaniny na zielonej fasoli.