Fasolka Szparagowa Z Masłem Parmezanowo-Czosnkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać parmezan czosnek masło zielona fasola spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka select ® fasoli, czosnek, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Masło cytrynowe fasolka szparagowa z czosnkiem i parmezanem, Prosty Czosnek Parmezan Fasola Szparagowa, oraz Pieczony czosnek parmezan fasola szparagowa z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową gotować zgodnie z zaleceniami worka do pożądanej doneness-Z Wyjątkiem nie doprawiać do smaku; odcedzić.
Tymczasem w rondlu 1-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować od 2 do 3 minut, często mieszając, aż czosnek będzie miękki.
Na ugotowaną zieloną fasolkę wlać masło czosnkowe; wymieszać.
Posypać serem; wrzucić delikatnie.