Fasolka Szparagowa Z Masłem Miso

Fasolka Szparagowa Z Masłem Miso
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. 33 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz miso, fasolę, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Fasolka szparagowa z masłem Miso, Smażona fasolka szparagowa z masłem Miso, oraz Fasolka Szparagowa Miso dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn