Fasolka szparagowa z masłem Miso
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Jeśli 1,65 zł za porcję spada w budżecie, fasolka szparagowa z masłem Miso może być ogromna bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, nasiona sezamu, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Masłem Miso, Smażona fasolka szparagowa z masłem Miso, oraz Fasolka Szparagowa Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować 1/2 Funt przycięte zielone beansw dużym garnku wrzącej słonej wody, aż chrupiące-przetargu, 2-3minutes; drenażu.
Przenieść miskę z lodowatej wody do ostygnięcia; odcedzić.
Ubij 2 łyżki stołowe plus2 łyżeczki do herbaty w małej misce.
Ogrzej2 łyżki oleju roślinnego wdużej patelni na średnim ogniu.
Dodać fasolę; doprawić solą koszerną i czarnym pieprzem freshlyground. Płaszcz Tossto. Wymieszać 2 łyżeczki mielonej szalotki i 1 mielony krążek garlicclove; gotować przez 1 minutę.
Dodaj 1 / 4 szklanki sake; gotować, aż almostevaporated, 1-2 protokół.
Dodać 1/4 szklanki wody z bulionu warzywnego; gotować do momentu aż sos zacznie sypać i zmniejszy się o połowę,około 1 minuty. Obniżyć temperaturę do średniej; dodać masło miso i mieszać aż do uzyskania kremowego sosu.
Dekoruj sezamem, w razie potrzeby.