Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą

Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą
Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,02 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka gałązek tymianku, oliwy z oliwek, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą, Cytrusowa marynowana czerwona cebula i Złote buraki Sałatka z zieloną fasolką, oraz Marynowana Czerwona Cebula I Marchew Relish.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn