Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z marynowaną cebulą spróbuj. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ocet jabłkowy, syrop klonowy, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą, Cytrusowa marynowana czerwona cebula i Złote buraki Sałatka z zieloną fasolką, oraz Marynowana Czerwona Cebula I Marchew Relish.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę lodem i zimną wodą.Gotować fasolę w dużym garnku obficie solonezgotować wodę tylko do chrupiącej-przetargu, 5 do 6 minut.
Umieścić fasolę w misce z lodem, aż ostygnie.
Dobrze spuścić, a następnie poklepać suchą warstwę z ręcznikami kuchennymi. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Owinąć fasolę w kilka warstw ręczników papierowych; zamknąć w większej plastikowej torbie i schłodzić. Doprowadzić temperaturę toroom przed użyciem.
Połącz 2 szklanki wody, ocet jabłkowy, a następnie 6 składników w dużym rondlu.Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać cebulę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień isimmer, aż cebula zwiędnie, około 4 minut.
Zdjąć z ognia. Chłodzenie w temperaturze pokojowej. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Cover i chill onionmixture. Przed użyciem spuścić ciecz; discardthyme, goździki i liść laurowy i doprowadzić do temperatury toroom.
Ubić olej, syrop i posiekaną tymein dużej miski. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać fasolkę szparagową i odsączoną cebulę; wrzucić tocoat.
Sałatkę przełożyć na półmisek i podawać.