Fasolka szparagowa z marchewką
Fasolka szparagowa z marchewką może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 10g tłuszczu i w sumie 151 kalorii. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś marchewkę, paski bekonu, ocet z białego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Marynowana Zielona Fasola I Marchew, Glazurowana marchewka i fasolka szparagowa, oraz Pieczona fasolka szparagowa i marchewka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na patelni rozgrzej olej. Dodaj ocet i cukier.
Dodaj paski marchwi; gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Dodaj fasolę; gotuj i mieszaj 4-5 minut dłużej lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące.
Posyp solą, pieprzem i boczkiem.