Fasolka Szparagowa Z Koperkiem
Koperkowa fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, fasoli, gorczycy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Koperkiem.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodaj fasolkę szparagową i gotować przez 5 minut lub aż fasola będzie po prostu miękka. Zanurz fasolę w zimnej wodzie, aby ustawić ich kolor, dobrze spuścić.
W dużej misce połączyć sól, nasiona gorczycy, chwast kopru, chiles, nasiona kopru i czosnek.
Dodaj schłodzoną fasolę do miski i wymieszaj.
W małym rondlu przynieś 2 szklanki wody, octu, cukru i soli (do smaku) do zagotowania.
Wlać tę mieszankę na fasolę i przyprawy.
Fasolę schłodzić w szczelnym pojemniku przynajmniej na noc przed jedzeniem. Fasola jest najlepsza, jeśli podano tydzień marynować w lodówce przed jedzeniem.