Fasolka Szparagowa Z Koperkiem

Fasolka Szparagowa Z Koperkiem
Koperkowa fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, fasoli, gorczycy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Koperkiem.

Instrukcje

1
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Dodaj fasolkę szparagową i gotować przez 5 minut lub aż fasola będzie po prostu miękka. Zanurz fasolę w zimnej wodzie, aby ustawić ich kolor, dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
WodaWoda
3
W dużej misce połączyć sól, nasiona gorczycy, chwast kopru, chiles, nasiona kopru i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
KoperKoper
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Mix.
5
Dodaj schłodzoną fasolę do miski i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
W małym rondlu przynieś 2 szklanki wody, octu, cukru i soli (do smaku) do zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wlać tę mieszankę na fasolę i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
FasolaFasola
8
Dobrze wymieszać.
9
Fasolę schłodzić w szczelnym pojemniku przynajmniej na noc przed jedzeniem. Fasola jest najlepsza, jeśli podano tydzień marynować w lodówce przed jedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia15
Magazyn