Fasolka szparagowa z konserwowanymi cytrynami

Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Fasolka szparagowa z Zakonserwowanymi cytrynami może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka konserwowanych cytryn, fasoli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tagine z kurczaka z koprem włoskim, konserwowanymi cytrynami i zielonymi oliwkami, Kurczak marokański z Zakonserwowanymi cytrynami i zielonymi oliwkami, oraz Cytryny Konserwowane.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu; dodać fasolę, powrót wody do wrzenia, i gotować 4 do 6 minut lub aż fasola są chrupiące-przetargu.
W dużej misce wymieszać konserwowane cytryny, oliwę z oliwek i pieprz.
Dodaj gorącą ugotowaną fasolę i wrzuć do płaszcza.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.