Fasolka szparagowa z kolorową papryką (Rozmiar tłumu)
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Fasolka szparagowa z kolorową papryką (wielkość tłumu) może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 18. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka musztardy dijon, sok z cytryny, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wędzona Kiełbasa Fasolka Po Pieczeniu (Rozmiar Tłumu), Tłum-Rozmiar Minestrone, oraz Grillowana Szynka Pomarańczowa (Wielkość Tłumu).
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować zieloną fasolkę na kuchence-Top zgodnie z zaleceniami na torbie.
Odcedzić; na talerzu umieścić fasolę i luźno przykryć, aby się ogrzała.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać sok z cytryny, musztarda, bazylia i tymianek; odstawić.
Dodaj olej do tej samej patelni; ciepło na średnim ogniu.
Dodać paprykę; gotować 6 do 8 minut, często mieszając, tylko do miękkości.
Dodać zieloną fasolkę i mieszaninę cytryny do papryki; wrzucić do herbu.
Posypać solą; gotować od 2 do 3 minut, często mieszając.
Podawać posypane świeżo zmielonym czarnym pieprzem.