Fasolka szparagowa z jajkami, chili i kolendry

Fasolka szparagowa z jajkami, Chiles i kolendra może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jalapeño, chile, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Żeliwne domowe frytki z pieczonym Zielonym Chiles, kolendrą, zieloną cebulą, Radicchio i kremowym sosem czosnkowym, Gulasz jagnięcy z zielonymi Chili, kolendrą i groszkiem, oraz Pieczone jajka z zielonymi Chilami i kaparami.
Instrukcje
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę do miękkości, 6 protokół.
W dużej patelni nonstick, roztopić masło w oleju.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 6 protokół.
Dodać jajka i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż jajka są jajecznica, o 3 protokół.
Wymieszać posiekaną kolendrę, orzechy włoskie, czosnek, jalapeo, czerwone chile i nasiona koperku. Doprawić solą i pieprzem.
Tuż przed podaniem udekoruj gałązkami kolendry.