Fasolka szparagowa z jajkami, chili i kolendry

Fasolka szparagowa z jajkami, chili i kolendry
Fasolka szparagowa z jajkami, Chiles i kolendra może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jalapeño, chile, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Żeliwne domowe frytki z pieczonym Zielonym Chiles, kolendrą, zieloną cebulą, Radicchio i kremowym sosem czosnkowym, Gulasz jagnięcy z zielonymi Chili, kolendrą i groszkiem, oraz Pieczone jajka z zielonymi Chilami i kaparami.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę do miękkości, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić i ostudzić.
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W dużej patelni nonstick, roztopić masło w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać jajka i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż jajka są jajecznica, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
7
Dodać jajka do fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
8
Wymieszać posiekaną kolendrę, orzechy włoskie, czosnek, jalapeo, czerwone chile i nasiona koperku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Tuż przed podaniem udekoruj gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn