Fasolka szparagowa z imbirem i nerkowcami

Fasolka szparagowa z imbirem i nerkowcami
Fasolka szparagowa z imbirem i nerkowca może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 180 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, prażone orzechy nerkowca, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z nerkowcami, Sautà © ed zielona fasola i orzechy nerkowca, oraz Pieczony czosnek fasolka szparagowa z nerkowcami.

Instrukcje

1
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolę, aż chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Spuścić w durszlaku i dobrze spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi. (Fasolka szparagowa może być przygotowana do 1 dnia wcześniej i schłodzona, owinięta w papierowe ręczniki, w zapinane na zamek plastikowe torby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
W 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, masło ciepła do gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj imbir i smażyć, aż zmiękną i pachnące, o 30 sekund. Wymieszać fasolkę szparagową i wywar i gotować, często mieszając, aż płyn prawie całkowicie odparuje, około 3 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ImbirImbir
StadoStado
6
Dodaj orzechy nerkowca i sauté 1 minutę. Wymieszać z solą i pieprzem. (Fasolkę szparagową można przygotować do 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
7
Niech stać w patelni, odkryte. Podgrzać na dużym ogniu, często mieszając, około 2 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przełożyć do naczynia i podawać natychmiast.
1
Fasolka szparagowa może być blanszowana do 1 dnia wcześniej, ale pamiętaj, aby owinąć je w ręczniki papierowe przed chłodnictwem, aby wchłonąć nadmiar wilgoci. Nawet przechowywane w ten sposób, będą trwać tylko 1 dzień, zanim pojawi się rozmoknięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn