Fasolka szparagowa z grzybami Shiitake

Fasolka szparagowa z grzybami Shiitake
Fasolka szparagowa z grzybami Shiitake może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 238 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, grzyby shiitake, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z grzybami Shiitake, Pieczona fasolka szparagowa z grzybami Shiitake i czosnkiem, oraz Smażyć: fasola szparagowa i grzyby Shiitake.

Instrukcje

1
Stopić 3 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby shiitake i smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
3
Pieczarki przełożyć do średniej miski. Roztopić pozostałe 3 łyżki masła w tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodać szalotki i czosnek i podsmażyć do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
5
Dodać fasolkę szparagową i wrzucić do herbu z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MasłoMasło
6
Wlać bulion na mieszaninę zielonej fasoli. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje i fasolka szparagowa są kruche-przetargu, o 10 protokół. Wymieszać grzyby shiitake. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BulionBulion
7
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn