Fasolka szparagowa z grzybami
Fasola szparagowa z grzybami może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Za 64 centy za porcję, ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ta bezglutenowa, lakto ovo wegetariańska i pierwotna receptura zawiera 76 kalorii, 3 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Mieszanka masła, czosnku, zielonej fasolki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 29%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują fasolkę szparagową z grzybami, fasolkę szparagową z grzybami i fasolkę szparagową z grzybami.
Instrukcje
Podsmaż czosnek i grzyby na maśle, aż będą miękkie. Wymieszaj cebulę; odłożyć na bok. Fasolę gotuj na parze lub w niewielkiej ilości wody, aż będzie miękka i chrupiąca; odpływ.
Połącz mieszankę fasoli i grzybów; dodać pieprz i koperek.