Fasolka szparagowa z estragonem Vinaigrette

Fasolka szparagowa z estragonem Vinaigrette
Fasolka szparagowa z estragonem vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, sól, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Estragonem Vinaigrette, Fasola szparagowa z musztardą-estragon Vinaigrette, oraz Sałatka Zielona mieszana z winegretem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 3 do 5 protokół. Tymczasem, w misce, połączyć sok z limonki, ocet, pieprz cayenne, sól, i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Stale ubijając, powoli dodawać olej w cienkim, stałym strumieniu, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Skropić winegret na fasoli przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.Uwaga: to danie można częściowo przygotować do 2 dni wcześniej. Fasolkę szparagową blanszować, gotując do miękkości. Zanurz je w lodowej kąpieli, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
6
Odcedzić i przechowywać w lodówce, pokryte, aż będzie gotowy, aby dodać vinaigrette. Gotować fasolkę aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn