Fasolka szparagowa z duszonymi pomidorami i przyprawami

Fasolka szparagowa z duszonymi pomidorami i przyprawami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj fasolkę szparagową z duszonymi pomidorami i przyprawami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 104 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomidorów, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zielone pomidory z indyjskimi przyprawami, Duszona Fasolka Szparagowa, oraz Olbrzymia fasola z duszonymi pomidorami i pesto z Oregano.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
3
Dodać cebulę i fasolkę szparagową; gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CebulaCebula
4
Wymieszać kminek, majeranek, ziele angielskie i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
MajeranekMajeranek
CzosnekCzosnek
KminekKminek
5
Dodaj pomidora i wodę; gotować 9 protokół. Wymieszać z koszerną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn