Fasolka szparagowa z czosnkiem Vinaigrette
Fasolka szparagowa z czosnkiem Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, pieprz, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Winegretem, Fasola Szparagowa Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, połącz pierwsze 7 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Aby przygotować fasolę, gotować fasolę w dużym garnku z wrzącą wodą 4 minut lub do chrupkości-przetargu.
Fasolę umieścić w dużej misce.
Dodać mieszaninę cytryny; wrzucić dobrze do herbu.
Posypać migdałami i tymiankiem.