Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i musztardą Vinaigrette
Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i musztardą Vinaigrette to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Jeśli masz cebulę, nasiona gorczycy, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola szparagowa z czerwoną cebulą i winegretem z gorczycy, Fasola szparagowa z musztardą-estragon Vinaigrette, oraz Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą i miodem vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1 łyżka oleju w ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować nasiona gorczycy, mieszając, aż pop i są 1 cień ciemniejszy, o 2 protokół.
Olej z nasionami przełożyć do dużej miski.
Dusić ocet i cukier w małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie ostudzić 5 minut.
Ciepło pozostałe 2 łyżki oleju w oczyszczonej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować cebulę, mieszając, aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, a następnie dodać do oleju musztardowego w dużej misce.
Przygotuj dużą miskę lodu i zimnej wody.
Fasolę gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 5 minut.
Spuścić w durszlaku i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie, a następnie dobrze spuścić.
Wrzucić fasolę z vinaigrette i sól i pieprz, do smaku.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.